Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам мулти волан - нали снимката е от него , но ми счупиха копчетата при ремонта ( нямам понятие как и защо). търся или същите за да си ги сменя или цял волан с мулти , който да се пригоди на мойта - евентуално с тия от по новия модел дето са вградени във волана.
    sigpic
    Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
    АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

• В този вариант се присъединявам към въпроса може ли мулти волан от по старите с външни бутони да бъде заменен с мулти волан от по новите с вградени бутони - фейса Пасват ли шлиците буксите аербега
      ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Явно няма запознати със питането за мулти волана, а и никой няма външни бутони. Пуснал съм запитване в купува ама до сега резултата е нула ). Пуснах и запитване към няколко колеги в продава , които продават 166 но всички са без мулти волан. Явно туй е голяма мъка.
        sigpic
        Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
        АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
        АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

• Колеги, сивото реле, до което се достига след махане на кората от пасажерската страна, ли е отговорно за загасяне на плафоните?
          Алфа...всичко друго е компромис!
          http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
          Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
          Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
            Колеги, сивото реле, до което се достига след махане на кората от пасажерската страна, ли е отговорно за загасяне на плафоните?
            Да.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Днес смених сивото нещо и плафоните си гаснат нормално. Очаквах някаква влага, но всичко е сухо. Явно му е дошло времето. Дори за защита от влага бях му сложил преди време тънък слой силикон по ръба.
              http://www.prikachi.com/images/318/8976318j.jpg

http://www.prikachi.com/images/320/8976320t.jpg

Ето какво бях направил и само прах. Радващо е, че няма теч, но да не дърпам дявола за опашката все пак.
              Last edited by Tasho; d.m.y г., 21:59.
              Алфа...всичко друго е компромис!
              http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
              Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
              Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Колеги чудя се има ли 166-ца със сгъващи се облегалки на задните седалки с цел увеличаване на багажника. Има ли такава екстра или всички са с фиксирани облегалки?
                Също така има ли 166-ца (преди фейслифта) с фабричен парктроник, както чета в една обява. Колата е 2001 г.
                Last edited by Gecata; d.m.y г., 21:48.
                sigpic"
                Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

• Колеги моля, запознатите да споделят инфо. Кара ми се и на мен 166��
                  sigpic"
                  Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                    В този вариант се присъединявам към въпроса може ли мулти волан от по старите с външни бутони да бъде заменен с мулти волан от по новите с вградени бутони - фейса Пасват ли шлиците буксите аербега

Рядко чета форума и за това се бавя с отговора. Волана от фейслифта пасва на коли преди 2003-та. Даже централата разпознава еърбега. Този волан можеш и на 164 да го сложиш - шлиците и буксите на бега са същите.

Станимир - Classicalfamaniac - е сложил волан от кола преди 2003-та на 164-ка и волан от фейса на 166-ца. Виж въпроса с окабеляването от по-новата към по-старата никак не ми е ясен.

На моята преди години се бих като вода в брегове - май бях първия, който монтира мулти волан на кола без (просто тогава никой не отговаряше на въпросите ми, нито даваше акъл и коментари). Тогава смених дори и ICS-а, опъвах окабеляване по схеми и какво ли не. Сега към момента не работи, щот имам едни драми с целия кабелен сноп.
                    ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                    ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                    Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                    Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

• Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщение
                      Колеги чудя се има ли 166-ца със сгъващи се облегалки на задните седалки с цел увеличаване на багажника. Има ли такава екстра или всички са с фиксирани облегалки?
                      Също така има ли 166-ца (преди фейслифта) с фабричен парктроник, както чета в една обява. Колата е 2001 г.
                      По т.1: според мен няма. Жалкото е, че за разлика от предшественика си (164), в 166 няма и ел регулируеми задни седалки Въпреки това задните седалки в 166ците според мен са едни от най-удобните и поддържащите...
                      '05 166 V6
                      '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Я да питам и аз нещо - при 166 ФЛ има ли някакво друго реле за ксеноновите светлини освен това, което е в кутийката на моторния отсек? Понеже то е ок, 2 та предпазителя са ок, а от време на време ми примигва ту единия ту другия ксенон и много ме дразни. Даже понякога изгасва за по-дълго време и трябва да включа и изключа светлините. Самите крушки не са лилави и би трябвало да има живот в тях. Или да търся проблема в баластите (те май са на шибано място) ?
                        '05 166 V6
                        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
                          Я да питам и аз нещо - при 166 ФЛ има ли някакво друго реле за ксеноновите светлини освен това, което е в кутийката на моторния отсек? Понеже то е ок, 2 та предпазителя са ок, а от време на време ми примигва ту единия ту другия ксенон и много ме дразни. Даже понякога изгасва за по-дълго време и трябва да включа и изключа светлините. Самите крушки не са лилави и би трябвало да има живот в тях. Или да търся проблема в баластите (те май са на шибано място) ?
                          Няма друго реле. По-вероятно е баласт или крушка да е виновникът.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Имам 5 бр. оригинални джанти 16 цола за 166 + 4- капачки алфа ромео и подарък една гума....джантите са в перфектно състояние....продават се, или се заменят за такива, но за 5х98 или 4х98...
                            Attached Files
                            Last edited by Бобби; d.m.y г., 17:47.
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Много готин сайт за стикери, на мен ми свърши добра работа

www.reklamata.info

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Няма друго реле. По-вероятно е баласт или крушка да е виновникът.
                                ОК, а има ли някакъв обективен тест на баластите / ксеноните, който може да се направи или принципът е "сменяй наред, докато се оправи". Че досега на колкото майстори съм казал, не им се занимава нещо хич.
                                '05 166 V6
                                '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Working...
                                X